Ärtcupen 2018.

Det var en regnig morron, inte ens Brandy ville gå ut direkt, då är det dåligt väder. Nu måste vi ändå ut men det blev till Furunäset så jag kunde stanna på Morgans veranda medan Brandy gjorde en snabbis in i skogen.

Regnet upphörde så småningom, hade förflyttat sej till Torsby enligt sonen. Då kunde vi komma ut på nästa tur strax före 12 då Sture skulle hämta mej för avfärd mot Noresund å Ärtcupen. Tidigare var det damkommittén som bjöd in herrar men det började bli för få deltagare så de öppnade upp för allmänheten, ändå blev det bara 17 lag i år.

Vi spelade med Katarina & Lars. Har känt dem under flera år men inte vetat deras namn. Nu vet jag det. Dessutom hade vi väldigt trevligt. Ronden gick fort, 4 timmar, då vi spelade foursome. För er som inte vet så innebär det att vi spelar 1 boll, slår vartannat slag. Lite gruvsam spelform.

Vädret var bra, regnjackan fick ge vika för kortärmat redan på 3:je hålet. Ärtsoppan efteråt smakade mumma å Erstad bjöd på en öl. Vad mer kan man önska en lördag? Kanske bättre resultat? Vi strök 5 hål, gjorde 29 poäng å blev 11.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s