Så gick det med det.

När man inte har nån tid att passa så vaknar man någorlunda utvilad alldeles för tidigt. Har man en tid då vill man ligga kvar. Märkligt. Nu spelar det ingen roll när jag går upp för det blir ingenting gjort i alla fall. Brandy la sej ute i regnet som vanligt.

Satte mej nere på Maxi å glodde. Intressant att studera gångarten på medmänniskorna. Hade en intressant diskussion med trevligt norrman som släppt kärringen lös med hans plånbok. Vi enades om att folk är stressade. Att det är rusning till Systemet är förståeligt men de är lika stressade när de ska ut igen också. Händer att de kommer in igen förstås. Sen att de ställer sej 3 stycken med kundvagnar mitt i gatan å pratar är heller inte bra. Tänk om de gjorde så ute i rondellen med sina bilar, sa han.

Läser oerhört många bloggar, tidningar men sällan Blocket å andra köpsidor. Kan bero på att jag ingenting ska ha? Tyckte ryggen var bra igår men nu verkar den ha hoppat tillbaka. Lars varnade för det.

2 magnesiumtabletter samtidigt är 1 för mycket. Minns när farsan hällde ner 1 påse samarin  i munnen å hällde på vatten efteråt. Samma verkan. När jag sålde första huset tänkte jag göra en extra städning i diskmaskinen. Hälld in lite flytande Yes, startade maskinen å gick ut. Halva köket var skumfyllt när jag kom in.

Håll på att stryka shorts när det ringde. Hämtade telefonen å där låg byxorna med ett hål stort som strykjärnet. Köpte ett våffeljärn på Tallskotten för många år sen. Värmde upp det efter alla konstens regler å hällde i smeten. Är säker på att den inte bestod av lim men man fick bryta upp järnet. Efter att ha petat ur den fastbrända våfflan med en skruvmejsel försökte jag igen nu med mera margarin. Samma resultat. Åkte ner till Tallskotten med eländet+ våfflan. Det var det 6:te järnet de fick tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s