Första söndagen i september.

Nu blev det ingen sovmorron, uppe före 7 å det var ynka 4 grader men sol. Brandys morronpromenad brukar vara ca 1 km då gör han det han ska. Nu måste jag vila 3 gånger så något är totalt fel. Satt vid VC en stund ifall jag inte skulle komma längre.

De kokta äggen var slut, tänkte koka 7 nya nu då äggkokaren kommit hem. Se det gick inte för insatsen där äggen ska stå var kvar på Noresund. Det var även laddaren till ena kameran + flera jackor. Fick blir havregröt i stället. Måste ut å hämta det bortglömda.

Mycket folk idag liksom i går. Appropådet, en kille ringde igår då jag fanns på Billavägen. Telefonen fanns i jackfickan som låg i baksätet. Han hade lagt på innan jag hann svara. Ringde upp numret, en kille som pratade stockholmska svarade. Hörrudu, jag är på hål 8 å har spelat på fel boll. Hur många straffslag ska jag ha? Han skulle ha 2 men hur fan hade han mitt nummer? Killen var från Täby.

Satt på uteserveringen när en kille kom fram å skakade hand. En kompis till honom hade sagt att ska du till Noresund får du hälsa till Hilding för han bor där. Det var ena sonen till Nils Färnlöf som jag jobbade med i Räddningstjänsten. Har inte sett honom på 35 år, kände inte igen honom men han kände igen mej. Jag måste sett ut som en gammal gubbe sen tonåren.

Stekte 4 pannkakor, något jag längta efter i flera månader. I går åt jag ärtsoppa som också varit efterlängtad. Såg golf från Danmark innan vi åkte till skjutbanan, band fast Brandy vid en soffa å började borsta honom. Det gäller att inte ta huvudet för då smäller det. Såg ut som man slaktat ett får efteråt.

Glömde 2 bilder sen igår. De kommer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s