Man kan inte lita på SMHI,KLAR ELLER YR.no

Brandy hade vänligheten att stanna inne i natt. Tänkte sovmorron, då började sendraget vid 06. Hade glömt ta magnesium. Aldrig får man vara riktigt glad. Uppe vid 7 lika förbannat. Såg ingenting men det var kallt.

Mycket folk ute på banan, då kommer en regnskur. Så håller det på stup-i-kvarten på fm. Yr.no varnade för några enstaka droppar men de var flera. Gästerna från Oslo spelade klart å åkte hem. Letade upp gårdagens prislista å skrev ut den. Blev 41 av 56. Bedrövligt.

Måste hem å handla. Slut på fil, mjölk å bröd. Då kommer en hagelskur. Det hade inte nån av väderprofeterna listat ut. Funderar på om alla är politiker? Hösten närmar sej med stormsteg. Kyliga kvällar, stupmörkt å kalla nätter. Det drar ihop sej till förflyttning till vinteridet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s