Har utnyttjat min demokratiska rättighet.

Visst, det regnade i natt å vem skulle ut då om inte Brandy. 03,30 släppte jag ut honom, strax före 06 kom han in. Fast han kan gå in i tältet låg han ute. Likadant gör han hemma. Kan ligga under balkongen men envisas med att ligga utanför häcken oavsett väderlek, snö eller regn.

Det lovades regn men solen smög sej upp redan före 7. Hade tänkt rösta idag när det ändå skulle bli skitväder. Nu gjorde jag det ändå eftersom jag inte hade något annat att sysselsätta mej mej.

Det märktes att detta inte är en ständigt återkommande företeelse. Stövlade in på Biblioteket, fram till en kille som satt sej mitt i vägen. – Ska du inte ha nån lapp, frågade han. Visst det skulle jag ha. Sen hade jag glömt ta med kuvert men sen gick det bra.

Tittade in på Centret men hittade inga gamla forskare utan 2 nya. Monika å Marion gjorde några trevande försök. Är inte säker på att vi forskade inom samma ämne?

Betalade räkningarna när jag kom ut till Noresund igen. Inte många dagar man har kvar av pensionen men det blir väl bättre efter valet när alla vill vräka på höjd levnadsstandard? Blir det nån krona mer så kan man ge sej fan på att de tar den tillbaka på nått raffinerat sätt.

23 spelare, iklädda paraplyer, drog iväg ut i regnet å spelade. Satt här inne å log i mjugg, tur jag slapp detta. Norrmännen å Tyskarna i husbilar har varit ute å spelat innan regnet började. Nu ska det regna hela natten, Brandy ska väl ut som vanligt men i morron har regnet upphört å då ska det spelas golf.

Har inte tagit en enda bild idag så det får bli nån från samma månad 2013.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s