Damgolf mm.

Dagen började 06,30 när Brandy skulle ut. Var borta 10 minuter. Då blev det gott om tid att filosofera, läsa tidningar mm innan jobbet som starter i damtävlingen som började kl 10. Måste raka mej också för det brukar bli kramkalas. Så blev det också.

En dam som var på Hills under helgen hade en hälsning från en hålvärd som kände mej! Världen blir mindre å mindre. Efter 1½ timma hade samtliga damer kommit ut så vi kunde åka hem å handla. Hittade ännu en faktura från Telavox, nummer 4,  där jag hade min tidigare fasta telefon, uppsagt 16 dec 2017.

Det blir ett jävla ringande för att hamna hos nån som kan ta tag i detta. De lovar att detta var sista gången men det kommer nog fler innan jul. Man blir lite sur när det aldrig tar slut. Undrar om det inte är så att de tror att gamla gubbar bara betalar utan att ifrågasätta.

Kom tillbaka till Paradiset lagom tills tävlingar var slut så jag kunde plocka rangen igen. 24 spelade Måndagsbollen i kväll. Åkte till utsikten vid hål 16 å satte mej medan Brandy gjorde sin sedvanliga utflykt.

Bevattningen av den nysatta rabatten var inte avstängd så parkeringen är numera blöt. Stängde av den. I morron ska det spelas golf igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s