Inte optimalt.

Knepig dag, knepigt väder, Brandy knepig, det mesta knepigt. Fina 15 grader å skyigt när jag kom upp. Satt där å sörplade kaffe medan jag funderade på ingenting. Visst fan, de kokta äggen var slut. Laddade äggkokaren å fortsatte fundera. Ingenting hände, det blev ingen imma i kupolen på äggkokaren. Sladden satt inte i.

Vet inte vad jag köpt för makrillfilé för det mesta var tomatsås mycket litet fisk. Brandy blir ju glad när jag häller såsen över hundmaten men 1 fiskbit per macka är för litet. Han är lättroad för han gillar att slicka när jag trampat ihjäl en fästing också.

Vädret växlade från friskt till kvavt, nästan syrefritt. Klarade locka hit en förkyld Sture bara han lovade att inte andas å mej. Det gick sådär, han hostade i stället. Vi hamnade bakom 1 man å 2 damer från vårt grannland. Det gick inte fort, väntan på varje hål. När vi spelat 16½ hål å det började regna gav vi upp. Regnet slutade när vi kom upp till husvagnen.

Ut med en seg Brandy, då kom nästa skur, lika bra att lägga sej. Det blev en timme på rygg. Att plocka rangen å använda läsglasögon är inte optimalt. Antingen ser man dåligt eller få fulla ögonen med insekter. Nu blev det gjort ändå. Eftersom jag inte tagit en enda bild får det bli några gamla från 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s