Slappmåndag.

Låg å drog mej till 7,30. Futtiga 15 grader i tältet kändes friskt. Tänkte inte göra ett jota så vi degade oss inne till 9 då Brandy ville ut liksom jag. Det tryckte på för oss båda. Frukosten uppäten vid 10. Härligt!

Hade slut på medicinerna så vi åkte hem. 25 minuters väntan på Apoteket. Mår du bra av de här, frågade puman som servade mej, Nä, jag mår skit, svarade jag. Då borde du prata med din doktor så hon. Honom har jag aldrig träffat, vet inte hur han ser ut men ska heta Klaus. Får ta det i höst när jag flyttar hem. Berättade att jag bodde på golfbanan. Ett visst intresse visade sej i hennes ögon.

Det blev lunch på Biltema. En rejäl Bratwurst med mjukglass till det facila priset av 30 spänn. Internet funkade dåligt eller rättare sagt inte ett dugg. Lika bra att ta en längre tupplur. Inte kunde jag köra rangen heller för den lilla bilen var out-of-order å den stora hängde dressvagnen på.

Tv:n la av på lördag liksom den gjort i närområdet. Fick söka om kanalerna sen funkade den. Såg lite på Lotta på Liseberg innan jag fick förflytta mej till restaurangen där nätet funkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s