Lite svalare mycket blåsigare.

Måste blivit lomhörd för jag vaknade inte när Anders började klippa greenerna. Men 7,30 satte pinknödigheten i så det var lika bra att stanna uppe. De 88 tävlande började rulla in vid 8, snart var parkeringen full så det blev som på Centret att det står bilar överallt. Brandy vägrade ligga under bilen utan stannade inne i husvagnen.

Start kl 11,50 tillsammans med Edvards. Det gick bra 2 hål sen försvann allt som gårdagens övning gav. Skitspel av samtliga spelare men bara vi fick korv vid varvningen blev det bättre. Nu blev vi 30 av 44 lag. Hade vi skjutit samma resultat som i går hade vi stigit 15 placeringar.

Mat ingick i startavgiften (gratäng & fläskfilé) mycket gott. Anita var lite bekymrad att det inte skulle räcka till alla för när hon beställde maten på onsdag var bara 25 lag anmälda. Gittan är förutseende å hade fixat backup.

Det är tröttsamt med den ganska hårda vinden så det blev en längre tupplur inne i vagnen nu när temperaturen var mer moderat. Plockade rangen för nu var automaten tom.

Kvällsbilden genom ett plastfönster varnar får hård vind i morron också.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s