En lördag i mitten av juli.

Det blev ingen blogg i går. Det finns en anledning. Det fanns ingen tid. Visserligen var jag uppe före 06 men kvällen blev sen. Skulle upp 06 men misstrodde fortfarande larmet men se på fan, nu funkade det men då var jag redan uppe. En spröd melodi spelades, vet inte om jag hade vaknat om jag legat på vänster öra.

Start kl 8 med Hasse å Gustav M (fjärdmänning med mina barn) mycket trevlig grabb. Hasse är också trevlig men är ingen grabb utan gubbe liksom jag.

Då man gör 11 slag på 3:an vinner man ingen tävling. Var inte i närheten av vatten men det finns bunkrar som ställer till jävelskap. Det blev 1½ timme på rygg i skuggan innan rangen skulle plockas.

Funderade på vad jag skulle äta när Andreas, Joakim å Jesper kom. De kånkade på ett flak öl som skulle vara borta tills de skulle åka hem på lördag. De ville ha hjälp.

Kvällen blev sen, inget tid att blogga. Dessutom blev vi ganska pinknödiga. Det fortsatte hela natten men sen blev det sovmorron till 7,30 i morse. Maja började inte klippa greenerna förrän 8 så det var inte hon som väckte mej.

Åkte hem, hämtade räkningar, pantade, handlade. Tillbaka, betalade räkningar, hämtade vatten, sökte skugga. Plockade rangen, tupplur i skuggan, 2 grillkorvar i mikron blev dagens varmrätt. Ut med Brandy igen som vägrar bada men hittade nått ätbart vid hål 16.

Ska fråga grannarna om de är sugna på tältuppsättning i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s