Då dimman lättat.

Tog hem en app till telefonen, ett larm. Det kanske finns med redan från början men nu blev det så. Skulle upp 06 men då jag misstänkte att det inte skulle funka låg jag halvvaken sen 05. Visst jag hade rätt det funkade inte. Upp 06,15 till en dimmig dag. Gårkvällens regnskur var nog orsaken.

Ut med Brandy, frukost å ner för att betala startavgiften. På väg upp blir jag stoppad, Bengt ville att jag skaffade fram en ambulans, kompisen hade blivit krasslig. Sture å jag hade starttid 8,10 så jag kunde inte invänta transporten.

Spelade med Anita å Hasse. Började lite halvknackigt men vi spelade upp oss å avslutade på 72. Det fanns de som spelade bättre för vi blev 52 av 82 par.Slocknade på rygg i skuggan när Gabriel lämpar av det nya tältet.

Det kommer upp nån dag när det inte är så varmt. Plockade rangen 2 gånger, pratade med Sälen som fick en störtskur i går. Avundsjuk. Nytt spel i morron, start igen kl 8. Måste försöka få till larmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s