Trycket OK.

Det blev sovmorron, ända till 7,45. Då var det redan 24 grader, sen blev det värre, runt 32 å kav lugnt. Spelledig å utan Loratadin (allergipiller), måste hem. Lika torrt hemma också men nån trilskande blomma verkar överleva.

 

Passade på att kolla blodtrycket när jag ändå var på Apoteket. Fan det var ju bra 130/82 men jag fick order att ta Resorb. Frågade om det inte gick lika bra med falukorv å öl men det skulle jag ta efteråt så nu kör jag hela baletten.

Har annars ägnat dagen åt att köra ut vatten till de 84 som tävlat. Fraktat runt min skolkamrat som hade en sonson med. Fick då veta att en annan kamrat avlidit redan i maj. Ja vi börjar bli borta fler å fler.

Det blev en varm folköl vid utsiktsplatsen på hål 16. Smakade vedervärdigt.

Snodde en bild av min dotterdotter Linda av 2 av mina dotterdotterdöttrar. Det ska ju vara tropisk natt så nån vidare sömn kan vi nog glömma. Tur jag inte ska tävla i morron heller. Just nu 25 grader i tältet, 27 inne i vagnen. Brandy har fått motion men vägrade bada. Har hjälpt 2 pumor in i verkstaden som lånat tvättmaskinen. Renplockat rangen som ska klippas i morron.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s