Det jävlas!

Pratade med sonen i gårkväll samtidigt som båda såg på US Open. Klockan närmade sej måndag innan jag kom i säng. 02,40 klappade mej Brandy på axeln å pekade på dörren, han ville ut. Det ville absolut inte jag så han blev satt på wiren, jag somnade om. Måste upp å pinka vid 05, frågade om han ville in. Nä, somnade om igen till 7,15, han ville fortfarande inte in.

Eftersom den mat jag hade med hem var nästan slut blev det bara mackor innan vi åkte till LBC. Brandy drällde runt men eftersom han inte käkat behövde han inte tömma tarmen. Började plocka ihop det jag släpat hem utom maten, den hade jag i magen. In med allt i bilen inklusive Brandy, då hade hus nyckeln försvunnit. Letade överallt där den borde vara. Kollade badrum, kylen, mikron, överallt. Till sist hittade jag den men det blir min lilla hemlighet.

När jag kommer ut till Noresund backar Roger K upp å berättar att det varit inbrott i natt. Bollautomaten var uppbruten å restaurangens förråd hade länsats på 30 drickabackar å extrakylen av öl. Dessutom var alla bollar ute på rangen. In med det jag hade med från vintervistet å börja plocka. Det blåste som fan så det gällde att hålla hårt i ratten.

Tänkte se fotbollen nere i restaurangen, då funkade inte tv:n. Upp till husvagnen till min egen. När det är 30 minuter kvar försvinner bilden men ljudet är bra. Blir att titta på datorn i stället. 

Då ringer Hasse å undrar om vi inte ska spela Måndagsbollen, han ville åka med mej. Hade jag inte tänkt men vi anmäler oss. Måste ha tagit ut mej totalt på lördagen för nu blev jag 25 av 27 å frös hela varvet. Funderar på att sova med skor å vinjacka i natt. Brandy har kvicknat till liv å både skitit, käkat å druckit vatten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s