En ruggig natt.

Antingen är det häfta eller ränndreta. Ena natten stekhett, andra ligger man å huttrar. Nu finns det ju tillgång till värme. Antingen den filt som ligger bredvid huvudkudden eller värmefläkten som parkerar på diskbänken. Problemet är att då måste man upp eller rumstera om i sängen vilket Brandy redan gjort. Bättre att huttra i stället.

Brukar ju börja dagen med att sitta naken å läsa nyheterna samt dricka 2 koppar kaffe. Idag blev det inte så utan på med långbyxor å väst. Ut en tur med Brandy före frukost. Märkte då att väst inte var det lämpligaste ytterplagget när tempen visade 9 ynka grader. Visserligen en strålande sol medföljt av ishavsvindar.

På med jackan när golfspelet drog igång kl. 9. Det blev bara 14 deltagare denna gång, resultatet en 8:de plats. Min boll var inne över timmen före de andra så jag hann med att skruva ner en skylt på hål 18. Inte lätt att hålla en M-3 mutter med en okänslig hand men det gick. 1 timme på rygg lyssnande på radion.

En dag med arbetslust, regnväder då ska jag räkna ut hur många mil jag kört på rangen under 14 år. Det är inte gjort i all hast. Tur jag inte ska räkna bollarna. Denna kväll fick jag dela upp plockningen för Merkel & Fäldt ville slå.

Äntligen dök anden upp i vattenhindret. Hon har inte så många ungar i år. Brukar ha 8-9 st men nu verkade det bara vara 5-6. Undrar hur många hinner växa till vuxen ålder?

En gren som envisas med att växa neråt. Måste vara en vresbjörk. Hallon, lingon, smultron blommar men tveksamt om det blir några bär i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s