Dagens dubbel.

Det blev ingen blogg igår. Hade liksom inte tid. Hade blivit inbjuden till Sponsortävling under 2 dagar. Det började med tältuppsättning under ledning av Max Ivan.

Till lunch bjöds det våfflor stora som LP-skivor. Start kl 13 på hål 8. Det var jag, Ovlien jr å 2 norskar, en hette Lars tror den andra hette Ivar. Det var olidligt hett. Drickavagnarna hade fullt upp att göra.

Till sist kom vi runt, upp å ut med Brandy sen mingel före maten.

Vid 19,30 började det käkas. Det fanns en hel del att välja på.

Simon kom å visade upp sin nyinförskaffade golfbil

Det blev en glad kväll som vanligt. Några blev glada i överkanten på skalan, däribland jag. Efter en slitsam dag blev det en natt utan sendrag men tidig uppgång för Brandy gjorde ståndskall innan 7 när Fjällström var utan cigaretter. Rullade 1 till honom å kröp i säng igen. Det gick till 7,30 innan han stod där igen, cigaretten var slut men han hade sällskap av Anton denna gång. De berättade att det var gratis frukost i restaurangen kl 8.

På med kläderna, ut med Brandy å ner för att käka. Idag var det start kl 10 å det var stekhett. Det blev lite knöligt för flera av gårdagens spelare hoppade av så jag å Lars var ensamma i vårt 4-manna lag. Vi hann spela 11 hål innan vi fick sällskap av Adam å en norrman de sista 7 hålen.

Lars hade aldrig tagit i en golfklubba före fredagen. En jäkla trevlig prick. Kom in 13,40, nu lunch å även den var gratis. Ut med Brandy, sitter å registrerar gårdagens seniorgolf då Fredde ringer att jag ska ner på prisutdelning. Har inget där att göra, svarar jag. Det vet du inte säger Fredde, kom hit nu.

Det visade sej att mitt lag vunnit! Vem fan kunde tro det? Tänkte en välbehövligt tupplur i skuggan, då kom några regndroppar. Tänkte ligga kvar å skölja av saltlaken, då slutade det regna.

Började plocka rangen, hade hunnit hälften när det började blåsa som attan å lite regn igen. Måste avbryta för Brandy låg i bilen med luckan öppen. Hinner precis släppa in honom när regnet upphör igen. Efter 20 var jag klar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s