En lååång dag.

Klockradion var ställd på 04,30, var uppe 04,15. Brandy skakade yrvaket på huvudet å somnade om medan jag besökte toan. Tanken var att käka frukost, ut med jycken å sen dra. Nu blev det inte så utan bara en kaffekopp innan vovpromenaden som blev 500 meter. Kände mej inte helt vaken.

Reste 05,30 i maklig fart, höll alla fartgränser, livrädd att åka på fortkörningsböter som kostar halva pensionen. Stannade vid Sanngrund för rökpaus. Hade varit lugn trafik fram dit men sen köade det upp, minst 50 bilar på rad. Märkte att de kastar skräp i Norge också.

Var framme vid väntplatsen 07,15, inte så många bilar på kö. Ut för lite frisk luft tillsammans med en kärring i kamouflagesfärgade leggings. Det är lite snärjigt att ta sej ut å in i en bil som är högerstyrd. Man får trä in vänsterbenet först sen tar låret fast i ratten medan man försöker lirka in foten till vänster om bromspedalen. Det finns ingen kopplingspedal.

Tiden gick, ingen ringde. När det gått 1 timme sen landningen chansade jag att åka in. Eftersom de skulle åka upp till avgående så åkte jag dit, hamnade på 3:an. Ringde Uno, han svarade direkt. Han hade försökt ringa mej men fått meddelande att det inte finns nån abonnent. Istället för + 46 hade han slagit* 46. Det funkade inte men tur jag åkte in för de hade väntat en stund.

Hemma igen 10,30 stel som ett järnspett. Nu blev det en sen frukost innan Brandy skulle ut igen. Hamnade på Maxi där det var fullt av norrmän som fått löning. Till sist blev ett bord ledigt men innan dess hade jag hunnit köpa kycklinglår å potatissallad. Himlen såg åsklik ut.

Direktleverans från Thailand. Den stor är öl, den lilla är nån märklig whisky. Har aldrig känt den smaken tidigare men fullt drickbar. Putte ringer 50 minuter innan 1 av kycklinglåren försvinner ner i magen.

Känner mej halvdöd. Å andra siden var jag sån när jag åkte till Gardermoen också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s