Beslutsångest men det blev bra.

Dagen började lite grå vid 7,30 med 1 minusgrad. Mycket sen frukost efter promenaden, då ringer sonen 1 timme. Funderar på hur jag ska göra med sommarhjulen? Åka till Noresund, kostar 50 spänn, larma av, köra ut arbetsbilen, in med min, bli skitig på knäna å händerna, vad göra i stället? 

Skulle man kunna göra 2 flugor på smällen på närmare håll? Håller Cleen Car fortfarande på att byta hjul? Åker ner å frågar. Fullt med bilar utanför å minst 6 jobbare. Frågar en som troligen var chef. Visst, sa han men hur mycket salt har du inte på bilen. Den borde tvättas. Det visste jag sen tidigare men tänkte vänta tills de satt på vattnet på Noresund. Han undrade om jag hade hjulen med. Nä men det sitter en hund där bak, vill du se? Det ville han inte men föreslog att jag åkte hem å bytte jycken mot hjul.

Satte Brandy på wiren, lastade hjulen å åkte ner. Fortfarande lika många bilar utanför liksom samma mängd jobbare men inne i hallen var det tomt. Blev injagad i väntrummet medan de donade. Hade tänkt mej en promenad men det skulle gå snabbt.

1 timme senare sen jag samtalat med en kille som kom senare än mej men klar betydligt tidigare var bilen klar. Såg de tvättade den 3 gånger. När killen öppnade dörrarna å började spola med högtrycket i dörrkanterna blev jag riktigt fundersam vad han sysslade med. Märkligt nog blev det inget vatten inne i bilen! Hur fan gjorde han det?

Hem, byter ut vinterhjulen mot Brandy å åker bakom Fundo med honom innan jag ankommer Maxi där Gunnar väntar. Ådel kom också å några fler. Andersson berättade en otrolig historia om en farfars bor som omkom när Freja förliste i Fryken. När de lyfte upp skutan efter 50 år hittades gubben så han blev begraven.

Men det slutade inte där för det skulle visa sej att en ännu äldre släkting var avlad av en kung så Gunnar ville att vi kallade honom ers nåd. Då gick Ådel. Hem för lite mat innan den sedvanliga tuppluren. Vaknar lagom till Rapport. Sen ner till Maxi igen där det var nästan folktomt men Martin, grannen, kom. Han visade video på telefonen.

Nu golf på tv. Jenny Haglund från Karlstad leder i USA å Stensson nosar på toppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s