Våren ännu på framfart.

Nu hade klockan passerat 8 när vi gick upp. Samma väder som igår men ingen snö. Efter promenaden där Brandy träffade 2 vovvar blev det en sen frukost. Hörde det surrade utanför, trodde de sprutade ihop gruset men se det var det inte.

Det var Jens som fällde björkarna utanför. De har inte varit till glädje till någon, nu ligger de ned. Ser bilar svänga in till Kyrkans hus. Ofta samma bilar varje gång. Undrar vad de gör där. Inser till sist att de gör samma som jag gör. De kanske har en tro på en himmelsk fortsättning. Vi nere på Maxi har insett att det blir inte bättre. Dit åkte jag.

Där fanns Gunnar, Roy å Frank. Vi pratade städning (Gunnar hade blivit utjagad av sin ryska särbo) så han höll sej undan. Vi pratade etablering av affärer men så ringer städaren så Gunnar måste hem.

Tog en selfi av skallen. Ser ut som Brandys vänster framben, fläckig å hårig. Måste nog köra hårklipparen ännu en gång. Det blev lite mat innan tuppluren. Allt virke var borta då jag vaknade. Besökte Bibblan där Kurt Emtman hade fotoutställning. Såg fåglar jag aldrig tidigare sett men de finns i Skillingmark.

Ner till Maxi igen, sitter med Skrot-Kalle å Roy. Mycket trevligt, vi pratar rån. Kalle blev rånad för många år sen. Han höll på att krama snoppen av ena rånaren. Det berättades om gamla kyrkoherdar som snott damer i bekantskapskretsen.

Ser serien om Lill-Babs. Har aldrig gillat hennes röst men hon var vacker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s