En tidig annandag.

Om gårdagen var sen blev denna dag desto tidigare. Solen hade knappt funderat på att stiga upp när jag satt med första kaffekoppen. Nu berodde inte det tidiga uppstigandet på att jag var ovanligt pigg, långt ifrån, utan på en överfylld urinblåsa. Sen skulle ju klockradion skramla igång så småningom.

Avresan mot Gardermoen var spikad till klockan 10. Vill alltid vara färdig i god tid så en kvart innan satt jag påklädd, Brandy hade lyssnat på att han inte skulle med, sen hände ingenting. 10,20 dök passagerarna upp i en högerstyrd Opel.

Inresan gick bra. Blev informerad om hur jag skulle få in backen på automatlådan. Vinkade av de resande å blev förmanad av 3-åriga Karin att hon skulle hämtas senare. Att sitta på höger sida å köra hör inte till vanligheterna. Till sist kom jag iväg, destination Charlottenberg. Hur jag fick liv i radion å ändrade värmen fick jag aldrig veta. Provade nån knapp, då åkte vänster fönster ner. Provade en annan då åkte höger ner å det blev korsdrag.

Det började bli lite varmt i bilen, närmare stekhett men kunde inte stanna å kolla hur jag kunde ändra värmen. Blev väl lite dåsig å missade de upphöjda hindren på utfarten från Jessheim. Då märkte jag att det troligen fattades stötdämpare bak för jag höll på att bryta nacken när transportmedlet gjorde ett höjdhopp å jag skallade i taket. Nu har jag 3 veckor på mej att få ner värmen å fart på radion.

Lite mat innan Brandy måste till skogen. Där var han kvick, hörde väl när jag tömde ut godis i buren. Hade jag satt mej i soffan hade jag somnat. In på Maxi där det var ont om forskare så det blev ett kort besök för Pernilla Lindberg skulle avsluta särspelet mot Inbee Park kl 17.

På det 8:de särspelshålet klappar Pillan i en 8-meters putt å vinner 3½ mille. Sen hoppade hon, pojkvän å föräldrar ner till vattenhindret. Bara att torka kallsvett å tårar å gratulera.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s