Att programmera bilnycklar.

Började redan vid 05-tiden att programmera den andra bilnyckeln som jag bytte batteri i förra året. Det funkade inte då, det funkade inte nu men som tur var vaknade jag vid 7-draget. Svinkall morron igen. Ska det aldrig bli vår?

Det pilska hackspetten är enveten med sitt trummande, han kanske har fått hjärnskakning å inte vet vad han gör? Brandy träffade på 2 Jack Russel under promenaden, en av varje sort men tiken var trevligare.

Provade sola uppe i Hög men det är så oerhört trist. Det tycke Brandy också.

En påskkärring hade trasslat in sej vid slaktboden. Helgens fortskaffningsmedel satt fortfarande fastfruset här hemma.

På Maxi hade det lugnat sej vid 17-tiden så det fanns bord. Erstad som tänkte tillbringa helgen i Köla kom förbi. Sen Kom Skrot-Kalle släpande på brorsan Bertil. Trevliga tillbakablickar. Berra å jag spelade tennis ihop för många år sen. Kalle tänker bjuda på kalas nästa vecka.

Nicke berättade för Ola å mej lakeringskonstens hemligheter. Putte å Gittan tittade förbi. Hemkommen tränades det fotboll å kyrkokören övade som vanligt på onsdagar.

Tänker aktivera sängen tidigare i kväll, känner mej förfärligt trött. Kommer väl vakna vid 04-tiden i morron men jag får fortsätta programmera bilnycklar, kanske jag lyckas till slut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s