Lite jobb, lite Cal i Ås.

Missade att jag satte på klockradion i gårkväll. Det medförde att jag satt med andra kaffekoppen när radion började föra oväsen. Gillar inte att ha tider att passa på morronen. Ut med Brandy, frukost å väntade att Ove skulle ringa. Det gjorde han inte för han fanns på Centret när jag nådde honom.

Det var manspillan på Noresund, det fattades 3 man. Å andra sidan fanns det bara 6 stridande viljor om samma sak. Vi började som vanligt med kaffe för att sen samlas å glo på ett snedtak. Ingen verkade ha sett det tidigare.

Till sist röstades taket bort. Det blir en annan lösning på problemet med blänket i tv-rutan. Då kom nästa projekt på tapeten. En tung anslagstavla skulle upp på redan ockuperat ställe. Tavlan var betydligt tyngre än stabiliteten på den vägg som skulle bära upp den. Nu hänger den där provisoriskt tills vi skaffat genomgående bult. Papperskorgen fick en ny destination.

Måste in på Lidl å handla. Sprang ihop med en blivande granne. Vi bodde grannar redan 1968. Blir trevligt.

På Maxi var det storsamling med forskare. 9 pers samsades om ett bord för 4 så det blev lite trångt för förbipasserande kundvagnar som nån envis kärring försökte tränga igenom folkskocken. Det pratades dans på hotellet, matsalen var fullbokad. Det pratades andra matställen som Borgen å Retro. Ska man äta sej igenom alla dröjer det 1½ månad.

Skannade in 2 dikter av Cal i Ås. Dåliga bilder men ska gå att läsa.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s