A sunny day.

Ställde om de flesta ur i gårkväll å vaknade 8,15 men inte fan kände jag mer utvilad för det men solen var uppe ännu tidigare. Den pilska hackspetten trummade på men inte en enda småfågel syntes/hördes.

Mera skidor men nu är det snart slut. Återvinningspåsen var full, måste tömmas. Så här såg det ut i Tallmon. Man blir less på medmänniskorna.

Förvånande hamnade vi på Noresund. Hade hoppats på gröna ängar men träffade Edvards i alla fall. Vårens ständiga tjälskott fanns också där.

Pulsade in i husvagnen för första gången sen vi rev förtältet, skulle hämta nånting. Där har jag att göra om några veckor. Vinterns hyresgäster hade stökat till rejält. Får väl inventera skadorna bara tältet kommer upp nån gång före midsommar. De hade käkat på ytterdörren i alla fall, begriper inte varför.

Det hade tinat dåligt, bara under träden men Anita klarade kolla vid herrgården i gympadojor. Hasse försökte inte ens för han hade foppatofflor. Satt en stund i solen å sörplade medhavt kaffe men det blev trist så jag kunde lika gärna sitta hemma. Det hade tinat närmast söderväggen å nån granne kom å pratade.

På Maxi gick vi på sparlåga. Brukar vara så på helgerna när grannarna i väster åkt hem. Hade hört Jan Scherman på radion så jag drog upp vad han hade sagt om indianernas skolundervisning men intresset var minimalt. Berättade att jag kunde både sätta upp en hässja å mjölka för hand, det hade jag lärt mej av föräldrarna. Alla glodde konstigt på mej å undrade om jag hade nån användning av kunskapen? Funderade på detta. Nä det har jag inte men jag kan!

Fortfarande flera varmgrader strax för 20. Såg Mästarnas Mästare. Det verkar bli samma med dessa gängen som förra veckan att ett lag rusar ifrån. Bytte kanal, då slocknade tv:n. Allvarligt fel stod det på samtliga kanaler. Bara att stänga av skiten å blogga i stället men nu funkar det igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s