Rädda jorden?

Då jag tittade ut i morse tänkte jag en tanke. Det händer ibland. Är det detta vi ska rädda? Skitig snö, inte en fågel som kvittrade, är det värt besväret? Dessutom hade jag ont i ryggen också.

De flesta som inte bor i verkligheten (stadsbor) har de mest extrema åsikter om att vi är på väg mot helvetet. Det trodde nog nån för miljoner år sen också. Bara vi slutar äta kött, inte åker bil å sopsorterar kommer allt bli bra.

Lilla Sverige med en försumbar mängd innevånare ska visa vägen. Har ingen i regeringshuset varit nere i Europa? Besökte en gång Sicilien. Tittade upp till Etna. Inte för att vi såg vulkanen för det var dimma men vi hade inte varit ensamma där uppe. Det finns gjutna fåror där lavan kan rinna vid nästa utbrott. De var fulla med papperskassar som folk hade haft medhavd lunch i. Om det inte blev nått utbrott så det brann upp utan skyfall skulle allt spolas ut i havet.

För att inte tala om Indien. Där eldar de upp sina döda utomhus, korna går å skiter på gatorna tills de självdör. Här hemma vill de förbjuda vedkaminer. Undulater, hästar m fl ska vara minst 2 men är vi pensionärer går det bra att sitta ensam i en stuga på skogen.

I kväll skulle vi släcka lampor å elda ljus. Detta för att rädda jorden. Är tveksam om det hjälper. Vore bättre att avskaffa idioti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s