Det drar ihop sej till april.

Undrar om Brandy menade något i gårkväll när han la tuggbenet på den tallrik han just slickat ren? Vill han ha käket på fat i fortsättningen?

1 ynka kallgrad i morse men såpass kallt att det blivit is på gårdagens smältvatten = broddar på. Måste ner på Lidl för pulverkaffet hade hamnat på en oroväckande låg nivå. Eftersom Brandy verkade lite krasslig i kistan fick han vara ute länge vid Motorstadion.

Kollade igenom dagboken från 2017. Denna dag eldade jag å Ove gräs på Noresund. I år måste vi i så fall skotta fram gräset, torka det å sen elda.

På Maxi hade forskarna samlats i god tid. Morgan kom släpande på en kasse från Dressman men han skulle inte på dansgalan påstod han. Fan vet? Skrot-Kalle som sökte en bärgningsbil i gårkväll hade redan 1 hemma å en annan på G i Kil. Göran hade fixat 2 begagnade vinterdäck å Ola kollade Google som vanligt. Nicke tänkte skruva mopeder hela helgen.

Det passerade hundratals norrmän lastade med vindunkar. Då kom Rune J å berättade att han gillade rödtjut, kex å mögelost. Blev plötsligt så sugen så det blev ett inköp. Putte ringer, det är ju fredag men nu slutade vi under timmen för vi kom ihåg de flesta namnen vi pratade om.

Har växlat mellan Let´s Dance å Skavlan. Det är inte bra att splittra sej, vet inte vem som vann men det får man väl veta så småningom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s