Det mesta börjar likna IKEA.

Börjar bli ganska less på detta väglag, knöligt eller dyblött. Bara drattat omkull 2 gånger hittills utan att några vitala kroppsliga delar gått sönder men bilen håller på att skaka isär. Till Brandys stora förvåning kom vi ut redan 1 timme efter uppstigandet.

Ö&B har nyöppning på Center Nord idag. Grannen var redan på språng när vi gick promenaden, hon hade tagit med en tjocka plånboken. Vi väntade lite längre. Nu börjar de flesta affärer se ut som IKEA. Man går in i ett rum för att fortsätta till nästa för att en stund senare inte veta var man befinner sej. Det man tänkte köpa finns alltid längst bort.

Till Brandys stora förtjusning fanns hans mat hemma. Tidigare har det legat 5-10 säckar framme, nu var det minst 50. Ok då, visst blev det stor skillnad både på upplägget å storleken men känslan av IKEA sitter kvar. Samma med Rusta.

Det finns folk som får vänta längre på våren än mej.

Norskegården gör en makeover. Blir säkert bra nån gång i höst. Hade just tagit siesta när det ringer. Nu har jag ännu en transport till Gardermoen. Piggnade till å letade upp dammsugaren. Den börjar trilskas, när man dragit ut sladden så börjar den smyga in igen när man vänder ryggen till. Kanske den vill bli utbytt?

På Maxi satt samma gäng som vanligt men utplacerade på 2 ställen. Det diskuterades den kommande dansen på Hotell Charlottenberg på påskafton. Lasse Stefanz spelar. Biljetten kostar 280 spänn men vad är priset för käk å övernattning. Ingen visste så Morgan googlade men hittade inget svar.

Så var det då vilken åldersgrupp som skulle tänkas besöka kalaset? Gänget som satt där var mellan 60-75 år. Skulle vi bli insläppta, måste vi har hål vid knäna på byxorna, kunde man använde de enda skor men har, gympadojor? En tyckte att bara man kom in till baren så kunde han skita i dansen. Morgan å jag insåg att vårt bäst före datum gått ut.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s