80 år…..

men nu i en annan dimension. Tror det är första gången på 6 år jag inte gråtit denna dag. Tiden ska ju läka alla sår sägs det, kanske är det bara skorpan kvar nu?

När Kerstin fyllde 70 var det många släktingar å vänner samlade i Hyresgästföreningens hus på Örngatan. Hennes barn överraskade genom att dyka upp utan hennes vetskap. Denna dag då hon skulle fylla 80 finns hon inte kvar. Så är det här på jorden när vår tid är utmätt å tagit slut.

På Maxi blev det sittning med Olle E som blev ensam för 4 år sen men nu hittat en ny brud. Det pratades rödbetsjuice. Bästa uppfinningen sen hjulet enligt Olle. Sen Brandy gjort det han skulle måste vi hem å titta på skidskyttet från Finland. Tog ännu en färdigrätt, denna gång pasta med ost/skinksås.

Hade bytt i sängen å skrotat ett 25-årigt täcke. Skulle kastas i kväll men la ut det på golvet ifall Brandy ville ligga på det en stund. 

Det ville han inte. Försökte tota till det i ena hörnet men gav upp å gick ut som vanligt. Tittade på fotbollsträningen i snöyran.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s