Lika skönt att sova idag.

Inga orrar eller kajor som störde morrontystnaden. Märkligt! Efter de sedvanliga 2 kaffekopparna kom vi ut på morronpromenaden. Det var milt, det var tyst, alla andra åt frukost. Det gjorde vi senare innan vi började lägga upp några av de tävlingar vi ska spela i år. Startade i början av maj, det hinner säkert ändra sej.

Måste ner till Lidl. Skulle ha kaffe å toapapper. Kommer hem med 4 färdigrätter, en bit kassler mm. Innan dess hade jag besökt Maxi, där satt Bengt J som svarade på alla frågor jag hade om Häljeboda. Vi har samma problem att minnas namn.

Provade en färdigrätt, schnitzel, klyftpotatis å beasås. Riktigt bra. Tänkte tuppluren men det var skidor från Drammen så det blev inte av. Till Noresund på möte. Vi blev 6, skulle varit 7 så det blev över av vetekransen. Hemma igen vid 19, skickade ut protokollet medan radion berättade hur det stod till i hockeyn. Inte tagit en bild idag så vi kör några gamla från mars 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s