Pillertrillaren.

Fasen vilken dålig sömn John Blund bjöd på i natt. Dumt att ge Brandy ett nytt tuggben, han äter det ju inte under dagen men när vi ska sova ska det ätas i sängen. Han ställer det på högkant å börjar gnaga. Då blir madrassen som en resonansbotten så sängen skakar. Vid 01 avslutade han maten.

Vet inte riktigt vad jag funderar på men funderar gör jag. Länge, men till sist måste jag ha somnat för vid 05,30 blev jag akut pinknödig å måste upp. Tydligen somnade jag om fast jag hade Brandy hängande över smalbenen för plötsligt var klockan 7,30.

Det hade fallit nån cm ”fluffsnö” under natten så det blev en intressant promenad, det gällde att kolla var man placerade fötterna för isfläckarna var väl dolda men det gick bra. Hade fått tips av x-frun om andra allergipiller så jag lastade Brandy i bilen för att införskaffa dem bara jag varit på Vårdcentralen.

Där blev jag liggande halvsovande en kvart innan Helene kollade trycket. Inte bra men bättre, hon skulle konsultera doktor å sen ringa mej. Ner till Apoteket å köpte Cetirizin. In till Reklamtryck för kaffe ifall Helene skulle ringa men det gjorde hon inte. Hem för mat å en tänkt tupplur men då visade de en film från Macio Picio så det blev ingen sömn.

Vid 16-tiden kom samtalet så det blev Centret igen för att hämta Normorix. Dum som en silverfisk kollade jag på Fass (lite större text där) om biverkningar. Det var som jag trodde, massvis av biverkningar. Det är det säkert på de andra pillren också. Tacka vet jag whisky å falukorv.

Kvällen har varit snöig, det har tränats fotboll (görs alltid när det snöar) å i morron blir jag hämtad av Ove för avfärd till Noresund.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s