Långt till våren.

Slog till med sovmorron. Ända till 8,30. Nästan – 14, det såg mulet ut men Brandy tyckte det var mysigt att tryna i snöhögen. Sen kom solen å vinden nästan samtidigt. Hade en plan att rensa ut garderoberna. Finns grejer som inte blivit använda de sista 8-10 åren så de har inget berättigande att ligga i vägen. Tänkte bara ringa nått samtal innan.

Började med Ove i Karlstad, golfkompis. Det var inte så upplyftande, han hade blivit opererad för cancer i urinblåsan sen blev det krångel med kisseriet. Samma hade hänt med vår gemensamma kompis. Tiden gick, måste ut med Brandy igen.

Hamnade på Maxi med Jaller å Gunnar A. Vi pratade norska löneläget medan vi såg när de högavlönade släpade ut sina fulla kundvagnar. Vi blev sittande nästan 2 timmar med våra tomma kaffemuggar. När jag kom hem stod Håkan, han med drivern, å väntade.

Eftersom det var torsdag stektes pannkakor. Stekte 5 så Brandy kunde få den ena men de blev så goda att han blev utan. Planerade en kort tupplur som blev betydligt längre men vaknade till Rapport sen skulle Brandy ut igen. Sonen ringde under promenaden men han fick ringa senare, jag måste koncentrera mej på var jag satte ner fötterna. Det blev 40 minuter i luren.

I morron tänker jag ta i tu med garderoberna. Några bilder sen mars förra året.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s