Lunchdate.

Måste nog tänka om. Går jag upp vid 05 då pinknödigheten gör sej påmind kan jag somna om till 8. Nu ligger jag kvar till 06,45, då är det ingen idé att försöka somna om. Sista tiden blir en orolig tid där konstiga drömmar avlöser varandra.

Det var kallt, – 18 då jag gick upp. Brandy propsade på att gå ut direkt men klarade att få honom att stanna inne till 7,30 sen gick det inte längre. Måste vara isbjörn eller pingvin i hans gener, han skiter fullständigt i termometrar. Vi kom ut efter 8 påpälsade med långkallingar å den polotröja som jag aldrig använt. Gick smärtfritt förutom händerna i fingervantar.

Hade just knaprat in frukosten då det ringer. Mina sommargrannar på Noresund vill bjuda på lunch vid Subway runt 12-tiden. Sånt man inte säger nej till. 2 timmar kvar där frukosten måste transporteras ner i tjocktarmen. Det gick ganska bra, fanns på plats 5 minuter tidig när Svein anländer, Lena nån minut senare.

Det blev en tonfiskmacka, mycket god. Trevligt samtal när Majlis å Ingvar dök upp. Hon hade armen upphängd i en mitella, hade drattat omkull å skadat armbågen. De var på språng mot Systemet, medicinen hade tagit slut under OS.

Brandy, som legat ute i buren med bakluckan uppe, hade haft besök av flera bekanta. Han fick lukta runt vid Furunäset innan vi åkte hem. Tonfiskkoma i soffan lyssnande på radion innan ögonen föll ihop. Räknade ihop 12620 tupplurar från 1980.

En mycket lugn start på forskningen i kväll. Satt ensam länge innan Skrot-Kalle, Nicke, Ola å Göran kom. Några pumor passerade förbi men de flesta hade antingen kundvagnen full av sprit eller läsk. Folk verkade stressade, de sprang förbi i allt högre tempo.

Hemma vid 19-tiden. Ove har ringt att han inte ska med till Noresund i morron. Funderar skarpt på att stanna hemma jag också eftersom vi inget har att göra inomhus. Ute är det 2 saker som inte stämmer, snödjupet å temperaturen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s