Mera medaljer.

Anna Hasselborg hade gått upp nån timme före mej. Tyckte 06,30 var lagom men då hade tjejerna redan fixat en GULDMEDALJ i curling. Det var kallt – 8 på den ena – 10 på den andra. Lika tidigt ute idag för nu vankades damer 3 mil. Såg starten innan jag måste koka ytterligare 7 ägg för de gamla hade tagit slut.

Tuggade ägg å makrillmackor medan Björgen drog ifrån de övriga med Kalla hängande i hasorna. När maten var uppäten hade Kalla försvunnit liksom Björgen men åt olika håll i startfältet.

Nu tog Stina en överraskande bronspeng i stället. Hon trodde hon blev 4 så hennes förvåning var påtaglig.

Brandy pockade på uppmärksamhet så vi åkte ut denna gång utan medhavt kaffe.

Han utforskade diverse snöhögar medan jag stod å frös. Måste in i värmen på Maxi för kaffe. Såg en bil som måste stått på parkeringen i natt. Inga rutor var utslagna!

Blev sittande tillsammans med mina förra grannar. De brukar tillbringa vintrarna i Turkiet men måste stanna hemma i år. Gunnar var också involverad i sällskapet. När de andra hade gått började vi prata politik. Det är hans hobby men hans berättelser gjorde mej inte lockad att dela hans intresse.

Det hör inte till min natur att anmärka på mina medmänniskor men denna gång gör jag ett undantag. Såg Så ska det låta. Varför i hela världen hade de satt på programledaren i kroppsstrumpa? Hon såg ut som en mindre blåval som kommit upp på land. Synd för hon är duktig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s