Trist dag.

Upp å pinkade före 06 men tyckte det var lite tidigt att stiga upp. Visst, nästa gång jag jag kollade klockan hade den passerat 8. Upp å startade tv:n, allt inställt! Kollade viaplay om det var nån golf? Fan, det är ju onsdag, börjar först i morron. Det blev ett trist uppvaknande. Åker ner till Maxi efter frukost. Träffar pensionerad polis, Kåre & Irma, m fl. Tog årets 10:de semla.

Satt väl i andra tankar för jag missade fota den förrän den var uppäten. Brandy provade hur höga snövallarna var på parkeringen vid Motorstadion. han klarade hoppa över dem. Han glodde misstänksamt på mej när han inte hittade det ordinarie godiset som ska finnas när han hoppade in i buren.

Lite dammsugning innan dagens varma mat, Spagetti å Baconröra. Det vill säga bacontärningar, purjolök å crème fraiche. En jävla gegga som smakar bra. Såg nån engelsk serie där de hjälper folk skaffa bostad men somnade.

Ner till Maxi IGEN! Mötte Skrot-Kalle på invägen, han hade saknat mej. Vi blir ett gäng då Nicke kommer med en påse från Eunorics.   Han plockade upp något som såg ut som en blommig falukorv. Det var en vattensäker högtalare till hans telefon som han skulle använda på Svenska Rallyt i morron.

Den hördes över nejden till övrigas stora förtjusning. Lasse Stefans var väl ingen höjdare men fler att de andra uppskattades. Hemma å ser Renées Brygga. Vad alla människor har dålig uppväxt, det hade inte jag men så blir jag inte inbjuden heller.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s