Ingen sovmorron. Ännu ett GULD.

Upp redan före 7,30 så vi hann ladda till sprinttävlingen. – 4,5 å en rodnande himmel mot öster som lovade sol. Ut med Brandy, ja han gick ju ut när vi kom upp så han hade klimatiserat sej, sen frukost innan skidtävlingen började.

Man blir ju tårögd av att se Stina åka. Att ha total kontroll under alla loppen är otroligt starkt. Att sen Dybeck blev 5:a var också bra. De Svenska herrarna är inte riktigt på hugget. Undrar om Kläbos stil fortplantar sej som det gjorde med Boklöv? Inte är det vackert men effektivt.

Brandy propsade på att vi skulle ut. Det gör han genom att ställa sej mot dörren å glor till jag släpper in honom. Sen kollar han om det finns nått nytt i matskålen innan han ska ut igen. Bara att följa med honom.

Fick meddelande från Sune & Bettan att de var på Isla Canela igen. Ingen snö där men om han ville ha det kunde han komma hit.

Kontaktade min dotter som också har en hemsida. Undrade om hon sett nått udda. Det hade hon inte men det har jag. Mellan den 9 till 12 februari hade 1069 varit inne på min sida. Normalt brukar det vara mellan 70-110 per dag. Märkligt.

Eftersom det är fettisdagen hoppade jag över besöket på Maxi idag. Ingen semla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s