Jobbardag igen.

Att det ska vara lögn att somna om man startar klockradion. Låg vaken till efter 01 i natt. Detta hände alltid när jag ska upp en viss tid. Varit så de sista 30 åren. Nu blev det väl 4 timmars sömn men inte helt utvakad när jag gick upp 07 i morse. Ändrade rutinerna så det blev frukost innan morronpromenaden.

Hämtade Ove 09,30, han var på hugget att jobba. Hade tvättat i gårkväll å hade med mej blöt tvätt till Noresund för att stoppa i tumlaren. La i några skumgummilappas som skulle ta bort de hundhår som fanns på tvätten, inte fan funkade det.

Putte bjöd på sockerkaka medan vi la upp jobbet. Jag å Putte släpade ut färgburkarna till omklädningsrummet medan de andra gick till annexen. Vi fortsatte måla taket men det dröjde inte länge förrän de andra kom tillbaka. Efter mer kaffe följde de med mej å Putte för att måla.

Det dröjer nog innan utemöblerna kommer på rätt ställe. När 8 pers ska samsas på begränsad yta blir det trångt. Färgen hamnar på ställen den inte skulle vara. På jackor, mattor o s v.

Kom hem 13,30. Tog fram resten av gårdagens lasagne. Brandy jagade runt hela lägenheten med folieformen framför nosen. Sen fortsatte han med tallriken sen jag käkat klart.

En tupplur innan besök på Maxi. Fick veta att en ny butik kommer att öppnas på Storgatan inom det snaraste liksom 7 nya lägenheter. Gäller att träffa rätt människor. 1 timme med sonen i luren innan Mandelmanns. Nu radion. Ska försöka somna i kväll.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s