Dax att bli förb..d.

Tur vi hade sovmorron för det var svinkallt, – 10 grader. Fast jag är en slow starter fanns jag på Jula 10,30. Brandy såg förvånad ut där han satt på wiren när bilen försvann men han var desto gladare när den parkerades igen.

Kollade på Julas dator var usb-nätverkskortet fanns. Letade. tillbaka till datorn, letade. Inte fan hittade jag det. Haffade en expedit som hittade det direkt. Jag letade efter något i en tumnagels storlek, den var som senaste boken av Dan Brown. Köpte några pilsner också, dock inte på Jula, eftersom jag ska titta på det som jag varje år lovar att aldrig titta på igen, Mello.

Hem å stoppar in grejen i burken, startar installeringsskivan å sen blev det som förut, ingen kontakt med yttervärlden. Ringer it-gurun Sten-Åke som lovar hjälp bara han kommer hem. Karin, kusinen i Sälen, ringer å retas. De skulle upp på fjället å käka 5-rätters middag. Tar jag 1 macka + 4 öl blir det också 5.

It-gurun fixar nätverkskortet på em, tur det finns fjärrstyrning. Men det är nån vajsing för kontakten släpper ibland. Laddar med Mellon medan jag promenerar med Brandy, börjar redan känna mej sur.

Tar 2 knäckebröd med blåmögelost + 1 öl som uppvärmning. Då dyker det upp en konstig prick med nån glittrig kavaj. Försöker att undvika att skriva nått negativt men denna gång går det inte. Va fan har han där att göra?

Så kom då Kamferdrops, brukar gilla henne men denna låten hördes inte ens men det rök bra. Som gammal brandman blev jag imponerad. Det rök som en brand i en lada hull av hö. Chattar med forskningsassistent Andersson, han gick över till Trollflöjten i stället. Undrar hur många öl det går åt nästa lördag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s