Nä det funkade inte.

Fan, var uppe redan vid 7 å det var 8 kalla grader. Det brydde sej inte Brandy om utan vräkte ut sej i en snödriva. Fick ännu en kallelse till blodgivning. Det är att vara populär. Ringde å bad dem stryka mej ut registret men jag var välkommen att hämta ut de poäng jag har kvar.

Grannens ”terrier” är fortfarande intakt.

Packade ner 2 datorer i väskan, lastade Brandy å åkte till skogen för att leta toalett. Hittades innan besök på Maxi. Provade nått nytt rekommenderad av Gunnar. Det ska han få fan för när jag träffar honom för den ”snigeln” smakade ingenting.

Då kommer ett sms att Per-Åke har ankommit hemmet. Åker till Eda, släpar in datorerna å glor på tv medan han donar med burkarna. Nä, det blev inte som vi önskade så vi drack kaffe, åt FinnCrisp med Kvibbilleost innan vi studerade det nya taket av spännpapp. Var med å satte upp ett sådant 1958. Ett jävla snärj men P-Å hade Inge Lindkvist med som moderator.

Det får bli ett USB-nätverkskort i morron. Nu ligger snubbeltråden ute på golvet igen. Frågan är vilket jag ska köpa så Sten-Åke, IT-gurun, konsulterades. Nu vet jag. Lägg märke på grönsaken till vänster, troligen sista gången ni ser den.

Putte ringde 40 minuter,han hade vett att ringa innan På spåret å Skavlan. Fick veta att nyopererad golfkompis börjar kvickna i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s