Heja Stina.

Brandy la sej ute som vanligt, annars var dagens morron en kopia av gårdagen, tyst. Mötte inte en kotte under promenaden men noterade att visst är gräset grönare på andra sidan staketet.

Såg som vanligt golf medan jag tuggade frukosten. Måste samtidigt hålla koll när skidorna börjar. Nu fick jag hjälp medan jag pratade med Billy i Sälen för Karin var också intresserad men det var Hanenkamrennen å ingen Svensk med.

Sen visades ett träningsprogram med Stina Nilsson, blev så trött så vi måste ut. Kikade in vid Valfjället där det var parkeringskaos. En traktor höll på att snöröja den extra parkeringen ute vid vägen. Var ute å provade mitt 300 mm objektiv så jag tog 2 bilder. Svårt på frihand.

Hamnade som vanligt på Noresund där jag var skuggad av en röd bil som vände å åkte iväg igen. Brandy gillar inte höga vägkanter utan hoppade in i buren efter 5 minuter.

Sista bilden är mot klippan på andra sidan älven här fåglar häckar å lämnar en strimma träck. Avstånd ca 700 meter. Husen på ca 1 km avstånd.

En räv hade letat sork i planteringen vid rangen.

När vi passerar Valfjället på hemvägen är den nyskrapade parkeringen nästan fylld. Nere vid Centret var det kaos som vanligt. Hinner precis hem för att se damsprinten. Där såg man att Stinas träning gjorde susen. Kläbo har en egen motor när det gäller herrsprinten.

Provade göra en baconlindad kycklingfilé för första gången. Lindningen blev sådär men den var ätbar i alla fall. Räcker tills i morron också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s