Mera snö.

Gårdagens stövlar kunde bytas till de ordinarie gympadojorna med broddar bara man höll sej där det var plogat. De snöklädda träden såg nu nakna ut efter nattens lätta regn.

Måste ner till Jula å införskaffa lite grejer. Hittar det jag ska ha, hamnar vid kassan, då finns plånboken hemma. Det blev en extra resa för att hämta den.

Har inte fyllt spolarvätska på 1½ år men nu är det påfyllt fram till 2019. Brandy rotade runt under tiden men hittade inget ätbart, för djup snö.

In på Maxi för årets andra semla. Inte så många bekanta men så dök T Glader upp med en korv i näven. Det blev en ½timmes samtal innan vi åkte hem där de fortsatte att röja snö.

Det fortsatte snöa, ytterligare 1 dm till gårdagens 3. Börjar bli svårt att få bort den nu, finns snart ingen plats kvar. Lika bra att ta en tupplur, underligt nog stannade Brandy inne fast han sparkat upp en bivack ute på gräsmattan.

2 maskiner har hållit på hela kvällen att röja bollplanen igen medan snön stilla faller ner. Det är klart, fryser det på som de lovat blir det värre att få bort den om det blir skare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s