Idrottsgalan.

Ovanligt otrevligt väder idag. Gick inte att hitta något som liknade arbetslust men klarade att besöka Lidl för pantning/handling för att avsluta resan med kaffe på Maxi Med Mailiss, Jonny med hustru.

Kände för en tupplur men dum som en silverfisk startade jag tv:n å hamnade på NRK 1 där de visade Där ingen kunde tro att nån kunde bo å en svenska matfilm på Kebnekaise så det gick åt helvete. Mat, ut med Brandy å sen Idrottsgalan.

Satt å jämförde med den Norska som gick under helgen. Där var tacktalen betydligt roligare men så dök det upp 4 mammor som genast hjälpte upp stämningen.

Det måste finnas otaliga unga hästtjejer i Sverige, alla verkar ha en telefon med obegränsat samtal på. Brandy har varit sur hela kvällen för han fick inte gå ut i skitvädret. Han var redan dyblöt sist han kom in. Ringde Ove å undrade om vi skulle ställa in besöket på Noresund i morron men han ville hämta med 9,30 i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s