Intet nytt under solen.

Solen letade sej upp efter 2:dra kaffekoppen. Den såg lite tveksam ut men hängde med tills vi påbörjade morronpromenaden, sen försvann den.

Några telefonsamtal senare åkte vi till skogen så vi skulle hinna in innan skidskyttet. Brandy hittade nått intressant spår å försvann men kom tillbaka bara jag kört 200 meter.

Tittade in på Centret där det var mycket lugnt. Peter tog ner juldekorationer, P-O P satt å väntade medan hustrun rånade Kicks. Då kom Kurt M stövlande med Systemet i blicken. Hur det nu hände sej blev jag hängande i rygg på honom.

Vid pantningen var det totalt tomt. Har väl inte hänt förrän de stängt på kvällen? Har beställt simulatorn tills i morron eftersom både jag å Ove har några fria timmar att beta av. Vi kör ännu en Junior från -96

 

Drömmen

Unga flickor drömmer om riddaren som kommer sprängande på sin vita häst. När de blivit lite äldre drömmer de om någon som åker BMW eller åtminstone Volvo 850. Nästa steg gäller att hitta någon med ordnad ekonomi. Gärna nån gömd million som han är villig att spendera på närstående. När drömmarna blivit mer realistiska önskar de sej en gubbe som klarar sej utan rullator.

Läser man kontaktannonserna i kvällstidningarna är det många som vill ha en spendersam man för mysiga hemmakvällar. Mysiga hemmakvällar! Vad trist! Sen ska han vara snygg, snäll mot barn, kunna renovera ett hus och serva bilen utan att bli skitig på händerna

. Den som satt in annonsen är själv rena bombnedslaget och nöjer sej inte med vad som helst. Det borde räcka med en liten lapp på Konsum när varan är så bra paketerad.

Själv har jag en önskan om en tik. Hårfärg spelar mindre roll bara hon inte har seborre`. Långa ben är inget hinder bara hon inte har vax i öronen. Har hon ett jämt humör och inte är alltför grinig är det ett plus. Ett aktivt uteliv bör hon gilla för sitta inne och  mysa är inte min stil. Vill hon dessutom blöta ner sej borde hon vara rena önskebruden. Att bada är kul, var spelar mindre roll. Varje lerpöl är en ny utmaning.

Nu sitter jag och väntar på en snygging som kommer nerför Storgatan, hängande i svansen på ett vildsvin. Det är min drömbrud!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s