Resumé över 2017.

Året började med en rejäl förkylning. Fortsatte med att tömma musfällan i husvagnen. Jobb i Simulatorhallen, den som skulle varit klar i november men blivit försenad. Brandy har tillbringat flera nätter utomhus, varför ville han inte berätta. Inoljning av utemöblerna på Noresund varje tisdag.

Så började de äntligen sälja semlor, då ryker mustaschen som den gör varje vår. Har ingen längtan ut till husvagnen i år. Märkligt, har alltid varit där ute å spelat när det blivit nån bar fläck på banan. Kan bero på att det de avverkat under vintern uppe på åsen numera ligger runt husvagnen men den 7 mars siktar första tranan vid Hornborgasjön.

Jag å Ove eldar på Noresund. Det gick riktigt bra, så bra har det aldrig varit eldat. 26 mars Spelar jag å Sture 12 golfhål i alla fall. Det är + 19 grader! Men sen kommer april, det blir kallare, det blåser å en lastbil kör ihjäl 4 personer å skadar 15 på Drottningsgatan i Stockholm.

 

3 Maj kommer förtältet upp å den 5:te flyttar jag ut i leran men virket ligger kvar. Åker hem efter nån dag då det blir kallt, snö å regn. Tältet blåser ner. Sen kommer Degerfors som vanligt till Kristi Flygare. Golfbilen krånglar under flera veckor men till sist får vi fart på den. Juni blir blåsig så de få tillfällen det går att grilla ute kan räknas på en hand. Men midsommarafton blir vi 11 personer inne i Ingvars förtält. Trevligt. Till sist hämtar de det sista av virket men då har halva året redan gått.

Det fortsätter med stekheta dagar växlande med skurar/ösregn. Känns skönt att få flytta hem men i slutet av september kommer Degerfors igen så jag måste ligga ute några dagar. Vi fortsätter jobba på tisdagarna under hösten, brukar vara 8 gubbar. Det blev en resa till Sunne också.

49 bekanta har lämnat jordelivet under året. Skrämmande. Har mer å mer börjat tappa känseln i vänster hand. Även den högra är lite konstig.  Vi får se om de fungerar till sommaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s