Så vänder vi blad.

Sista dagen på 2017 var grå å dyster. Tror Brandy kände på sej redan på morronen att nått skulle hända. Han har en otrolig förmåga med sånt.

Det hade kommit lite snö såpass att det var lite läbbigt att gå. Gjorde en runda ner till Centret runt lunch, där var det inte så mycket folk för en gång skull. Brandy gjorde en runda vid LBC men den blev kort för nån vettvilling måste ju tutta på nån smällare i Morast, bara att rusa till bilen.

Måste ju städa när Sture ska komma i kväll medförande potatisgratäng. Brandy la sej ute som vanligt.

Tänkte tupplur men så visade de skidtävling så det blev inget av. Ska man hålla sej vaken tills det blir nytt år bör man vara utvilad. Nu ringde Sture i god tid så ugnen var varm, köttet insatt då han kom så det vara bara gratängen kvar. Det blev en superb måltid.

Det knallar lite här å var så Brandy ankrar upp i badrummet medan vi förflyttar oss till soffan.

För att göra det lite lustigare hittades några huvudbonader. Lite ost, lite chips, lite öl medan vi såg Hjalmar på tv. Skumpan som stått ute på altanen hämtades in å öppnades innan klockan var slagen.

Det hade blivit nytt år när vi stod ute å hojtade till grannarna medan det smällde å brakade i den dimmiga natten. Sture gick hem, jag diskade mm. Hade just somnat nån gång efter 01 då det blev ståndskall av Brandy, hade glömt låsa ytterdörren å grannarna var på väg in men de avbröt, trodde väl att de skulle bli uppätna.

Efter att Brandy hållit sej 16 timmar kom vi ut i dimman innan den skjutglada rest av medmänniskorna hittat överblivna smällare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s