26 timmar kvar.

Mja, drygt 4 minusgrader men nån sol verkade det inte bli när Brandy dråsade ut i en snöhög strax efter 7 i morse. Att det inte var nån sol var inte så märkligt för den sover längre än mej men det såg inte klart ut så då borde den inte visa sej heller. Dessutom var det dimmigt.

Började se lite skidor på Norge 2. Det skulle jag nog inte gjort för det gick inge bra för di Svenske. Lika bra att åka till återvinningen i stället. Tydligen hade flera tänkt så för det var inte mycket utrymme kvar.

Lika bra att göra en sväng i närområdet å kolla om nån mer var ute. Jodå, fullt på båda Centren. Passade på att fota lite.

Aha, hade glömt bort köpa skumpa. Varje nyår lovar jag att detta var sista gången jag drack detta. Lika fan gör jag om samma misstag. Stod i kassakön på Systemet när Sture ringer å undrar vad jag sysslade med. Han hade nog med våtvaror så jag kunde gå ut. Att leta upp var jag hittade flaskan var mer jobb än att betala den.

Blev sittande med Bullen på en bänk medan jag käkade lunchkorven. För det första fanns ingen plats på Maxi, för det andra fick jag rabatt på korven för den var inte nog varm!

Höll på att skära hinnor av morgondagens fläskfilé då sonen ringde. Vi pratade 45 minuter innan jag fortsatte med köttet medan vi pratade klart. Stoppade det i en plastpåse å hällde på marinaden. Det stod grillolja original på flaskan men det luktade misstänkt mycket vitlök. Blev lite tveksam där. Vi får se hur den smakar i morron för nu har den fått stekyta sen in i ugnen i morron. Vi drar igång efter 17.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s