Annandagen blev en annan dag.

Vaknade till en vit men mild morron. Brandy var lite skeptisk om han skulle gå ut eller inte men till sist provade han i alla fall.

Vägde för å nackdelar hur vi skulle komma helskinnade ut på promenaden. Tänkte som så att det är kramsnö, borde fastna på isen så vi kunde nog skita i broddarna. Ett mycket korkat beslut för efter 5 meter från altandörren hamnade jag på rygg. Damen som passerade med lilla vita hunden tycket det såg graciöst ut men när jag skulle resa mej upp påminde jag om en föråldrad gråsäl. Ingenting verkade gått sönder så vi fortsatte promenaden utan fler incidenter.

Lite chattande med Torsby å Nordnorge medan jag fortsatte läsa manualen till kameran. Då börjar jag känna av ryggen, mitt i mellan skulderbladen. Tur man inte spelar rugby, då hade man varit död du. Brandy måste ut igen men nu kom broddarna på.

Måste in på kika vid Centret. Där det inte fanns vadställen var det isbana. Var mycket nöjd att halkskydden satt på. Frågan var hur de funkade inomhus på stenplattor?

Det gick utmärkt. Fick min kaffe å pratstund med Sven-Erik E som jag inte sett på hela hösten. Få kända människor på Maxi men en å annan deprimerad norrman som funnit att Systemet var stängt så de måste köpa folköl.

Nu är det bara en promenad kvar om vi inte blåser omkull.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s