Palliativa jobbet.

Herre je, pinkar man kl 06 kan man somna om till 8,30. Det går inte att undvika min trasiga gardin längre. Efter vovpromenad å frukost kastade jag mej över saxen. Det gör ont när nån dör, mycket ont men att se nån lida är ännu värre.

Den har varit en trotjänare. Tror den började sin bana i början av 80-talet. Den hade en bra barndom, växte som bara den. Som längst var den nog 10 meter men sen hände något. Jag skaffade Woody, en nymfparakit, hade vävtapet, ingen bra kombination. Den jävel klättrade runt på väggarna å knipsade av grönsaken till 10 cm långa bitar men den överlevde.

Då Kerstin å jag flyttade ihop bytte den jobb till att bli gardin. Det har den varit de senaste 16 åren men nu var den verkligen krasslig. Skulle kanske bytt jord nån gång? Den var grön vid krukan, död 3-4 meter å grön på slutet. Nu finns bara slutet kvar i väntan på mirakel. Tja. varför inte, ni vet hur det gick för jungfru Maria?

Roten hade växt igenom hålet på krykan så den gick inte att få upp utan polygriptång. När den ändå var framme fixade jag den trilskande blixtlåsen på jackan som fastnade i tyget nere i Karlstad. Funkade det också.

Det ploppar upp byggnader lite här å var. Detta är Skrot-Kalles blivande förråd.

Bygget vid Biltema går vidare med leverans av element från Danmark. I kväll var hela kortsidan uppe. På Maxi var det stilla i kväll. Bara 4 forskare å ingen hade nått trevligt ämne att dryfta så vi var hemma före kl 18.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s