Appar är inte att leka med.

Ännu en svinkall morron, – 9,6, hälsade oss välkomna upp en onsdag i mitten av december. Bara det blev så ljust att man såg nånting trodde jag det snöade men se så var det inte, det var dimma när vi gick promenaden.

Hade i gårkväll försökt logga in på banken med telefonen, inte fan gick det. Du är inte kund, ladda hem appen. Den fanns ju i luren varför skulle jag behöva hämta den igen? Måste vara nått lurt! Som tur var fick jag besök av L-E Börjesson. Han hade haft samma problem med hustruns lur men då han laddade upp appen igen funkade den.

Vi drack kaffe, pratade foto å laddade hem appen igen. Se på fan, det funkade. Stäng av den å försök igen sa L-E. Då kom det upp samma meddelande igen. Bara att besöka Westra Wermlands Sparbank. Jäklar, de hade en egen app så den tidigare kunde jag kasta. Man kan snart inte lita på nånting. Beställde info om golfsimulatorn av Svendsrud nån dag.

Fortsatte ner till LBC för att Brandy skulle leta upp det ätbara ur lövhögen igen. Medan han gjorde det kollade jag hur långt jag kört sen förra besiktningen. Det var ynka 726 mil. Passade på att hälsa på Morgan på Huzells när jag ändå var i faggorna. Vi pratade Räddningstjänst.

Där Biltema bygger hade de börjat med ytterväggarna. De hinner nog inte öppna till jul. Kastar mej på rygg i soffan å dör. Då blir det ståndskall, det är grannen som knackat på med ett brev i handen.

Det var sista fakturan sen jag sa upp den fasta telefonen i oktober. De hotade med fogden då jag inte betalat den före 26 november. Inte har jag fått nån räkning så det blev att ringa Telavox medan jag fortfarande var sur. Blev skickad härs & tvärs innan en skåning berättade att de skickade den med mejl som vanligt. Vänta nu så ska jag kolla. Det fanns 256 mejl i inkorgen på den adress de skickat men inte nån räkning, bara spam om bitcoin, viagra, gratis telefoner mm.

Bara jag bett honom besöka nån varmare plats lovad jag betala den extra 50-lappen. Tror han blev glad att slippa mej nån mer gång. 1½ timme med sonen i luren medan jag sneglade på några pilska bönder som var på semester nånstans.

Sen Jills veranda som mest pratade sjukdomar. Bipolär, vad är det? Måste googla det mitt i programmet. Ju mer man googlar sjukdomar ju flera har man säkert. Helt livsfarligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s