Ja den idrotten.

Blev så besviken över att det inte fanns nån Skavlan i gårkväll. Fick tips om att de visade på NRK men det var ett ålderstiget avsnitt så det blev lite Skifs i stället för att sen hoppa över på ack Värmeland. Tacka vet jag Karlavagnen.

Brandy tyckte 06 var lämplig uppstigningstid vilket jag motsatte mej så på pin kiv låg jag kvar till 07. Hinner precis med morgonpromenad tillsammans med Mari-Anne å hennes svart hårboll. Svårt med nått samtal när de båda ettertaggarna hade eget samtal. Lagomt in tills golfen började från Johannesburg.

Ypperligt spel av Christofer Blomstrand som sköt 10 under par å ligger nu på 2:dra plats. Sen var det storslalom, sprint damer – herrar. Nån tävling blev inställd. Inte lätt att hinna ut med en skitnödig Brandy. Medan vi är ute ringer sonen å undrar om jag vill låna hans systemkamera. Vilken lycka!

Stina vinner som så ofta, Kläbo springer ifrån allt motstånd. Sorterade hårddisken i hôvve, då dök ett minne av ännu en ljusslinga upp. Hämtade in den eftersom den förra såg lite andefattig ut men bara några enstaka ljuspunkter. Japp, troligen den jag köpte förra året, samtliga ljus funkade.

Hade ett rådslag med mej själv om jag skulle åka till Maxi eller inte alltmedan solen gjorde allt för att ta godnatt. Vi bestämde att jag skulle stanna hemma. Vi kör ännu en Junior.

Dum eller??

Ju mer jag ser på tv eller hör på radio, desto mer deprimerad blir jag. Gro Harlum slutar som överhuvud i Norge för att kanske börja i FN att lära resten av världen äta fiskbullar.

Vilka har ni röstat på som ska sköta Sveriges affärer? Man kan undra om inte de flesta av dom knaprar Prozac. Antagligen vet de inte att landet fortsätter ovanför Arlanda, annars måste det vara på ren djävulskap de håller på som dom gör. De vill att alla ska åka buss, för att spara miljön, fast vägarna är bäst framkomliga  med bandvagn. Själva kan de ta tunnelbana eller blåsa iväg några ton flygfotogen för att komma hem. Bensinpriset ska tvinga folk att köpa bil med katalysator fast ingen har råd. De tror inte det finns folk som inte har råd med ny bil eller besöka doktorn.

Göran Persson åker till Kina för att lära dem folkvett. Är han rätt man för det? När sakkunniga anställs, ofta nån släkting, för att veta något regeringen inte vet, hämtas de ur samma skola som regeringsfolket gått i. Då vet ju inte dom bättre än de andra, eller hur. Men bättre lönebild ska dom ha.

Tänderna ramlar ur och ingen har råd att klistra fast dem igen. De vill nog att folk ska äta välling för att havrefälten ska fortsätta böja sej för vinden.

Jag är ju bara en hund men i mina öron verkar det hela idiotiskt. Som att sätta en gammelhund att lära upp en valp att jaga. Särskilt om inte gammelhunden ser skillnaden på en råbock och en gunghäst.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s