Kvällen är glatt.

Tycker inte om – 10. Tycker inte heller om regn vid nån minusgrad. Ja jag vet att jag är en surgubbe. Nere vid Lidl skvalade det på parkeringen. Vet inte om de lagt golvvärme eller saltat för annars var det vinterväglag. Biltema höll på att resa stolpar till ytterväggarna.

Pratade skit med kusin Karis i Sälen under 1½timme, alltid trevligt även om inte mycket vettigt blir sagt. Brandy skulle absolut ut så jag anade att det regnade, lika bra att ta med telefonen också för säkert spelades det fotboll. Jodä, stämde!

Ska till Arvika å besiktiga bilen i morron. Får väl göra som mamma sa i min ungdom när jag skulle ut å svira. – Nu tar du rent under ifall du hamnar på lasarettet! Varför eller hur jag skulle hamna där var inte det primära, bara jag hade rena kalsonger å strumpor. Sture ringer å bjuder på hockey på söndag. Trevligt.

Att släppa in Brandy sen han legat ute en ½timme är som att dra upp en gädda på 30 kg. Lika blöt. Bara han torkat lite måste vi ut igen men jag påpälsad broddar. Bara man kommer ihåg att sätta ner hälen först.

Den upptrampade stigen från altanen till parkeringen var som en rodelbana. Tor jag tog med bilnyckeln för bilen var glaserad så kupévärmaren måst på. Vägarna var inte att leka med, tur jag tog på broddarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s