Det blev ingen nytändning i kväll.

Förtjusningen över att klara ligga till närmare 8 blev bara ett fåtal morgnar. Denna dag blev det 7 som vanligt. Å andra sidan var jag inte uppe å pinkade på hela natten. När vi gick promenaden var det rena eldsvådan ovanför viadukten. Måste hänt en olycka för saftblandarna lyste upp nejden å det rök som f..a. Kom på att det inte var blåljus utan brandgula, måste vara nått annat. Det var asfaltläggning! Såg dem senare på Mariebergsvägen.

Eftersom ena datorn trilskas vad gäller wifin tänkte jag hämta hem det golfprogram jag använder på Noresund. Då krånglade det också, får ta det vid senare tillfälle. Då kom meddelande att jag var bjuden på julbord på lördag.

På Maxi fanns många forskare men det saknades 1. Gunnar hade laddat upp med argument men Rune, som under dagen varit i Sunne, dök aldrig upp. Alla vi andra hade laddat upp för kubbning men det blev inte av. Vi satt där å sörplade kaffe å hoppades att Rune skulle dyka upp med en gammal tidning i näven.

Alla ville inte vara med på bild så jag ”dimmade” honom. Vi gav upp efter 1 timme för Kalle skulle bort, Gunnar på Rotary, Nicke skulle handla å vi andra åkte hem. Då skulle det spelas fotboll. Eftersom SMHI varnar för snö i natt var det lämpligt att göra det nu.

Vi får se om det blir nått jobb på Noresund i morron. Får avvakta att Ove ringer på morronkulan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s