Idrottsdag.

Va fan, det hade snöat då vi kom upp. Minst 1 cm. Brandy spårade en mörkhyad lågväxt jycke, en tax som nog inte var en löptik för Brandy hackade inte tänder som han brukar göra.

Sen brakade det till. Fullt med folk utanför Kyrkans hus. Brandbil, polisbil, ambulans, hästar. Det var visst Stora barnkalaset.

Kalla fick se sej slagen av Björgen. Igen.

Den snö som föll i natt började få spö av det regn som börjat falla. Måste till skogen med Brandy, då blev det fifty fifty, snöblandat regn.

Hem å såg skidor igen, nu herrar. Den Norska raketen vann ännu en gång. Lite mat (kycklinggryta) igen. Tänkte rulla nån cigarett, då var hylsorna slut, måste ner till Maxi fast klockan bara var 16.

Såg ett spontanköp vid Ur & Penn. Ett par kom med en överlastad kundvagn ut från Maximat. Då de passerade ett ställ med väskor drog damen i nödbromsen. Sen började det roliga för jackan med plånboken låg i botten av kundvagnen. Efter mycket rotande gjorde hon ett ryck som höll på att välta vagnen men jackan höll å ut ramlade plånboken. Alla nöjda.

Där blev jag sittande 1 timme ensam innan Charlie, Bullen å Nicke kom. Den senare var som vanligt döhungrig. Bullen nöjde sej med hälften.

Vackert på torget när ljusen speglar sej i smältvattnet på gatan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s